Realizare site-uri si magazine OnLine

Servicii profesioniste de web design/internet/SEO Suceava

Servicii profesioniste web design si marketing – creare site-uri si magazine online interactive, bine structurate, prin proiecte de promovare activa și web design Suceava – experienta de peste 14 ani si un portofoliu de peste 1.800 site-uri de prezentare si magazine OnLine (wordpress si html/php) finalizate din 2004 – -uri de prezentare Suceava si pentru orice domeniu de activitate: turism pensiuni/hoteluri si restaurante, constructii, contabilitate, agricultura, medicina cabinete, educatie gradinite si scoli, comert, servicii diverse, vanzare produse, magazine, agentii si institutii etc.
Asiguram si urmatoarele servicii pentru site-urile/magazinele finalizate: gazduirea pe internet, optimizare SEO pentru cautarile pe GOOGLE, intretinere/mentenanta site si magazin online, continuturi si actualizare periodica (introducere date/texte si foto noi, la cerere), promovare pe internet prin campanii active in social-media, alte servicii utile.

Tarifele cele mai convenabile de pe piata, raportate la calitatea oferita – 110 euro/site prezentare si 180 euro/magazin OnLine, TVA inclus, fara alte taxe lunare, pentru un site/magazin OnLine de nivel profesionist standard (nota: clientii pot solicita si un site/magazin OnLine personalizat, structurat altfel decat modelul specializat prezentat de echipa noastra, insa in acest caz tarifele se stabilesc in functie de nivelul de complexitate si de gradul de documentare/adaugare texte pentru site sau magazin OnLine).
NOTA: drept bonus, incluse in tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii, pagini, functii si butoane), primele 12 luni de colaborare, sunt costurile pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu, .info etc), precum si gazduirea pe internet.

Programari, confirmare imediata: mobil 0741 405498

Realizare site-uri si magazine OnLine ieftine Suceava - promotii

Realizare site-uri si magazine OnLine ieftine Suceava – promotii

Avantajele site-urilor de prezentare sau magazinelor OnLine realizate:

  • Nivel profesionist – site-urile/magazinele OnLine sunt atractive si moderne, construite pe platforme wordpress de actualitate (site-uri/magazine OnLine cu panouri de administrare si conturi de client). Site-urile/magazinele OnLine sunt FULL RESPONSIVE, create special pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.
  • Interactivitate – site-urile/magazinele OnLine nu sunt statice, ci interactive si dinamice, cu mai multe sectiuni si functii, stimuland atfel interesul vizitatorilor care le acceseaza (aspect important). Toate site-urile/magazinele OnLine contin formulare de contact/mesaje, harta senzitiva Google privind localizarea, contor pentru inregistrarea numarului de accesari, modul Newsletter, butoane social-media (legaturi care paginile de Facebook, Twitter, Youtube etc), galerie foto dinamica, alte module utile.
  • Specializare – toate site-urile/magazinele OnLine sunt adaptate integral domeniului dedicat si target-ului/publicului caruia i se adreseaza (exemplu: un site pentru domeniul constructiilor va arata complet diferit fata de unul din domeniul medical sau educational, avand atat un aspect, precum si functii si sectiuni diferite).
  • Optimizare pentru motoarele de cautare – implementari SEO (search engine optimization) ale site-ului/magazinului OnLine, pentru a fi inclus si gasit in prima pagina de cautare GOOGLE.
  • Fotografii cu aparatura DRSL – calitatea fotografiilor incluse in site-uri/magazinele Online este superioara, de nivel profesionist.
  • Tarifele cele mai accesibile si convenabile de pe piata, raportate la calitatea oferita – de la 110 euro pentru un site/magazin OnLine de nivel profesionist standard (nota: daca este solicitat un site/magazin OnLine personalizat, structurat altfel decat modelul prezentat de echipa noastra, tarifele cresc direct proportional cu nivelul de complexitate si cu gradul de documentare/adaugare texte pentru site sau magazin OnLine).
   NOTA: drept bonus, incluse in tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii, pagini, functii si butoane), primele 12 luni, sunt costurile pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu, .info etc) si gazduirea pe internet.

Completari: in tarif este inclusa si o deplasare in judetul Suceava, pentru realizarea fotografiilor; timpul de realizare a unui site/magazin OnLine, dupa stabilirea unei programari initiale, este de 06-10 zile lucratoare.

Detalii si programari: mobil serviciu 0741 405498

REALIZAM SITE/MAGAZIN ONLINE PRO 2018 – pentru vanzari de produse si servicii se recomanda un site propriu, conceput interactiv, pentru a atrage online clientii.
Suport complet din 2004: site-uri optimizate, securizate, administrate si promovate eficient click aici

{lang: 'ro'}

Portal turism

Turistii, accesand portalul specializat www.BucovinaCazare.ro - usor de retinut si de accesat, nu se lovesc de sute/mii de oferte, bune sau proaste, puse "la gramada" (unitati clasificate alaturi de neclasificate etc), nestiind ce sa aleaga, ci au la dispozitie - in mod premeditat - mai putine oferte, dar bune ... cele mai bune ! Suportul nostru este GRATUIT pentru turisti - rezervarile se fac prin contactarea directa a administratorilor/proprietarilor de structuri turistice din Bucovina !

Vremea in Suceava

22 iulie 2018, 15:43
Parţial însorit
27°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 44%
Vânt: 1 m/s N
UV-Index: 6
Răsarit: 5:40
Apus: 21:02
 

Noutati

BucovinaCazare.ro – aplicatie android pentru telefoane/tablete

Contact

Birou: Suceava/Bucovina, RO
Mobil serviciu: 0741 405498
E-mail: birou@bucovinacazare.ro

Suport instant

Contor vizite portal din 2013

Cazare in Bucovina 2018 >>

Facebook

Twitter

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Oferte turistice Paste Pasti in Bucovina, selectate calitativ, judetul Suceava, Bucovina. Datele de contact complete si tarife mici, fara comision rezervare.

  Pinned: 11 Feb 2016
 • Oferte turistice Paste Pasti in Bucovina, selectate calitativ, judetul Suceava, Bucovina. Datele de contact complete si tarife mici, fara comision rezervare.

  Pinned: 11 Feb 2016
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
Un gand bun pentru Bucovina cu un simplu LIKE sau SHARE in pagina :)
Va multumim !

Turistii tin legatura cu echipa noastra din Bucovina din 2004 - noutati si oferte specialeNewsletter Bucovina

CAZARE BUCOVINA

: oferte pensiuni hoteluri cazare Bucovina, oferte pensiuni hoteluri cazare Suceava, oferte pensiuni hoteluri cazare nordul Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare Gura Humorului, oferte pensiuni hoteluri cazare Campulung Moldovenesc, oferte pensiuni hoteluri cazare Vatra Dornei, oferte pensiuni hoteluri cazare Sucevita, oferte pensiuni hoteluri cazare Putna, oferte pensiuni hoteluri cazare Voronet, oferte pensiuni hoteluri cazare Moldovita, oferte pensiuni hoteluri cazare Manastirea Humorului, oferte pensiuni hoteluri cazare Solca, oferte pensiuni hoteluri cazare Cacica, oferte pensiuni hoteluri cazare Sadova, oferte pensiuni hoteluri cazare Pojorata, oferte pensiuni hoteluri cazare Fundu Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare Moldova, oferte pensiuni hoteluri cazare Prisaca Dornei, oferte pensiuni hoteluri cazare Ciocanesti, oferte pensiuni hoteluri cazare nordul Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare manastiri Bucovina, oferte pensiuni hoteluri cazare statiuni montane Bucovina ...