Afișați prezentări în cadrul acestui portal

Puteți lista orice prezentare din Bucovina, ușor și avantajos, în cadrul acestui portal: hotel/pensiune, restaurant/club/salon, complex de agrement, obiectiv turistic, eveniment/festival sau produs/serviciu.

Noi realizăm din 2004 site-uri și magazine online interactive

Susținem promovarea online pentru oricine are o afacere, indiferent de domeniul de activitate - instituții sau persoane juridice (turism cazare, construcții, cabinete, vânzări produse/servicii etc).

 

Portalul turistic specializat BucovinaCazare.ro

Acest portal turistic reprezintă un Ghid Online pentru Bucovina RO, înregistrând între 40.000 de accesări lunare și până la 100.000 de accesări lunare în sezonul turistic sau în perioadele cu pachete speciale (Paște, Crăciun și Revelion).

Găsiți orice vă interesează din regiunea istorică Bucovina RO

Portalul turistic specializat BucovinaCazare.ro, cu o activitate online începând cu anul 2004, cuprinde secțiuni de interes pentru turiștii care vizitează Bucovina - oferte de cazare recomandate; restaurante/baruri/cluburi, complexuri de agrement; atracții turistice de interes (mănăstirile pictate, muzee și case memoriale); agrement (excursii, schi, piscine/ștranduri, river rafting, mountain biking, călărie, tir cu arcul, tiroliană etc); evenimente și festivaluri deosebite organizate în județul SUceava, precum și rețete tradiționale autentice, culese pe teren.

Oferim suport/consultanță pentru întocmirea documentației de clasificare pensiune

Susținem colaboratorii noștri - proprietari/administratori de pensiuni/hoteluri din Bucovina - prin servicii turistice specializate de întocmire/documentare a dosarului de clasificare, studiul pieței turistice pentru identificarea strategiilor active și eficiente de marketing, informare și consultanță privind proiectele de finanțare a pensiunilor/hotelurilor/restaurantelor, promovarea ofertelor către agențiile de turism interne și externe, precum și informări asupra legislației actualizate din turism.

Follow Me on Instagram

  CAZARE BUCOVINA

  = Cazare Suceava, Cazare Câmpulung Moldovenesc, Cazare Vatra Dornei, Cazare Gura Humorului, Cazare Vama, Cazare Moldovița, Cazare Rădăuți, Cazare Putna, Cazare Sucevița, Cazare Sadova, Cazare Pojorâta, Cazare Rarău, Cazare Mălini, Cazare Cacica =
  Cazare în Bucovina 2021 >>

  Portalul folosește cookies, pentru o bună experiență a utilizatorilor - detalii. Continuarea accesării portalului reprezintă acordul implicit - Acceptați

  Bucovina Cazare ro - favicon 2

  Turiștii țin legătura cu echipa noastră din Bucovina din 2004 - noutăți și oferte speciale direct de la sursă