Realizare Site-uri si Magazine OnLine Suceava

Realizare Site-uri si Magazine OnLine Suceava
Cazare Suceava, BUCOVINA

Servicii profesioniste de web design/internet/SEO Suceava
Servicii profesioniste web design si marketing – creare site-uri si magazine online interactive, bine structurate, prin proiecte de promovare activa și web design Suceava – experienta de peste 15 ani si un portofoliu de peste 1.800 site-uri de prezentare si magazine OnLine (wordpress si html/php) finalizate din 2004 – realizare site-uri de prezentare Suceava si magazine OnLine Suceava pentru orice domeniu de activitate: turism pensiuni/hoteluri si restaurante, constructii, contabilitate, agricultura, medicina cabinete, educatie gradinite si scoli, comert, servicii diverse, vanzare produse, magazine, agentii si institutii etc.

Programari, confirmare imediata: mobil 0741 405498 si birou@bucovinacazare.ro

Creare site-uri magazine online pentru Suceava - siteuri profesioniste, optimizate, interactive și promovate online
Creare site-uri magazine online pentru Suceava – siteuri profesioniste, optimizate, interactive și promovate online

Asiguram si urmatoarele servicii pentru site-urile/magazinele finalizate: gazduirea pe internet, optimizare SEO pentru cautarile pe GOOGLE, intretinere/mentenanta site si magazin online, continuturi si actualizare periodica (introducere date/texte si foto noi, la cerere), promovare pe internet prin campanii active in social-media, alte servicii utile.

Tarifele cele mai convenabile de pe piata, raportate la calitatea oferita – de la 240 euro/site prezentare si de la 300 euro/magazin OnLine, TVA inclus, fara alte taxe lunare, pentru un site/magazin OnLine de nivel profesionist standard (nota: clientii pot solicita si un site/magazin OnLine personalizat, structurat altfel decat modelul specializat prezentat de echipa noastra, insa in acest caz tarifele se stabilesc in functie de nivelul de complexitate si de gradul de documentare/adaugare texte pentru site sau magazin OnLine).

NOTA: drept bonus, incluse in tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii, pagini, functii si butoane), primele 12 luni de colaborare, sunt costurile pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu, .info etc), precum si gazduirea pe internet.

Programari, confirmare imediata: mobil 0741 405498 si birou@bucovinacazare.ro

Avantajele Site-urilor de prezentare si a Magazinelor OnLine realizate:

 • Nivel profesionist – site-urile/magazinele OnLine sunt atractive si moderne, construite pe platforme wordpress de actualitate (site-uri/magazine OnLine cu panouri de administrare si conturi de client). Site-urile/magazinele OnLine sunt FULL RESPONSIVE, create special pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.
 • Interactivitate – site-urile/magazinele OnLine nu sunt statice, ci interactive si dinamice, cu mai multe sectiuni si functii, stimuland atfel interesul vizitatorilor care le acceseaza (aspect important). Toate site-urile/magazinele OnLine contin formulare de contact/mesaje, harta senzitiva Google privind localizarea, contor pentru inregistrarea numarului de accesari, modul Newsletter, butoane social-media (legaturi care paginile de Facebook, Twitter, Youtube etc), galerie foto dinamica, alte module utile.
 • Specializare – toate site-urile/magazinele OnLine sunt adaptate integral domeniului dedicat si target-ului/publicului caruia i se adreseaza (exemplu: un site pentru domeniul constructiilor va arata complet diferit fata de unul din domeniul medical sau educational, avand atat un aspect, precum si functii si sectiuni diferite).
 • Optimizare pentru motoarele de cautare – implementari SEO (search engine optimization) ale site-ului/magazinului OnLine, pentru a fi inclus si gasit in prima pagina de cautare GOOGLE.
 • Fotografii cu aparatura DRSL – calitatea fotografiilor incluse in site-uri/magazinele Online este superioara, de nivel profesionist.
 • Tarifele cele mai accesibile si convenabile de pe piata, raportate la calitatea oferita – de la 240 euro pentru un site/magazin OnLine de nivel profesionist standard (nota: daca este solicitat un site/magazin OnLine personalizat, structurat altfel decat modelul prezentat de echipa noastra, tarifele cresc direct proportional cu nivelul de complexitate si cu gradul de documentare/adaugare texte pentru site sau magazin OnLine).
 • NOTA: drept bonus, incluse in tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii, pagini, functii si butoane), primele 12 luni, sunt costurile pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu, .info etc) si gazduirea pe internet.
 • Completari: in tarif este inclusa si o deplasare in judetul Suceava, pentru realizarea fotografiilor; timpul de realizare a unui site/magazin OnLine, dupa stabilirea unei programari initiale, este de 07-14 zile lucratoare.

Detalii si programari: mobil serviciu 0741 405498 si birou@bucovinacazare.ro

LINK CAZARE BUCOVINA >>


Informare: asistenta turistica specializata gratuita Bucovina – mobil infoturism 0741 405498 (info: itinerarii, obiective de interes, harta turistica, programe si circuite in desfasurare, tabere/excursii disponibile, evenimente turistice, traditii etc)

Suport turistic gratuit Bucovina: rezervarile se fac prin contactarea directa a administratorilor/proprietarilor de structuri turistice selectate calitativ din Bucovina


Ati accesat portalul turistic www.BucovinaCazare.ro – daca informatiile pe care le cititi acum va sunt utile, va rugam sa ne recomandati mai departe, dand LIKE si/sau SHARE. Multumim !

CAZARE BUCOVINA – oferte actualizate permanent = tarife stabilite direct de proprietari – tarife mici, fara comision gen BOOKING (fara comision perceput de la turisti sau proprietari) – CLICK AICI >>

Follow Me on Instagram

  CAZARE BUCOVINA

  = Cazare Suceava, Cazare Câmpulung Moldovenesc, Cazare Vatra Dornei, Cazare Gura Humorului, Cazare Vama, Cazare Moldovița, Cazare Rădăuți, Cazare Putna, Cazare Sucevița, Cazare Sadova, Cazare Pojorâta, Cazare Rarău, Cazare Mălini, Cazare Cacica =
  Cazare în Bucovina 2023 >>

  Bucovina Cazare ro - favicon 2

  Turiștii țin legătura cu echipa noastră din Bucovina din 2004 - noutăți și oferte speciale direct de la sursă