Google Ads
Contor Vizite Portal din 2013
OFERTĂ - web design & marketing online/offline
 • SERVICII PROMOVARE - SITE-URI & FOTO/VIDEO - experiență 15 ani:
 • - creare rapidă site prezentare/magazin online pentru orice tip de activitate, nivel profesionist de structurare, optimizare SEO și promovare online
 • - realizare și editare foto/video cu aparatură profesionistă DSRL (Nikon, Sony)
 • - tarife corecte: cele mai bune, raportate la calitate + garanție contractuală
 • CONTACT 24/7: date contact și portofoliu site-uri click aici >>
DREPTURI AUTOR = CONȚINUT ORIGINAL
Pot fi preluate fragmente din textul original prezentat aici, eventual și imagini, cu specificarea clară a sursei & link sursă - legea nr. 8/1996 actualizată.
Descriere

Muzeul Ouălor Încondeiate „Lucia Condrea” din Moldovița
Atracții Turistice Suceava, BUCOVINA

Muzeul Oualor Incondeiate "Lucia Condrea" din Moldovita, considerat considerat ca fiind unic in lume prin valoarea artistica a exponatelor, a fost infiintat in 1993 la initiativa artistei si cuprinde peste 5.000 de exponate dintre care peste jumatate creatii proprii in cinci tehnici de lucru: „traditionala” (in culori), „grafica alb-negru”, „dantelarie” (goblen pe ou), „tehnica antichitatilor” (inspirata din plafoane, pavaje si coloane), „ceara in relief cu culori”, incepand de la maro, verde, rosu si bleu.
O alta sectiune o reprezinta ouale obtinute in urma schimbului cu alti incondeietori din Romania, iar o a treia, oua din strainatate, realizate in diferite tehnici, pe diverse materiale: Hong Kong, Madagascar, Africa de Sud, China, Ungaria, Franta, Cehia, Slovacia, Rusia, Siberia, America de Nord sau Danemarca.
Membra in Uniunea Artistilor Plastici din Romania si distinsa cu numeroase premii in cadrul celor mai importante expozitii si saloane de arta din lume, doamna Lucia Condrea este un artist unic, iar ouale inchistrite ce-i poarta semnatura sunt imaginea unui har cu care doar cei alesi de Dumnezeu sa-si bucure semenii sunt daruiti.
A participat timp de 20 de ani consecutiv in peste o suta de expozitii internationale in 10 tari (Austria, Elvetia, Germania, Franta, Belgia, Italia, Grecia, Olanda, Monaco, Luxembourg). Cerintele juriilor si valoarea celorlalti expozanti au determinat-o ca in ani sa se perfectioneze, ajungand printre cei mai valorosi artisti ai lumii in acest domeniu.
Lucrarile Luciei Condrea sunt la un loc de cinste in marile muzee ale lumii, Case Regale precum si in numeroase colectii personale, ea fiind o "sursa" inepuizabila de idei si conceptii in arta romaneasca contemporana.

LINK OBIECTIVE TURISTICE BUCOVINA >>


Informare: asistenta turistica specializata gratuita Bucovina - mobil infoturism 0741 405498 (info: itinerarii, obiective de interes, harta turistica, programe si circuite in desfasurare, tabere/excursii disponibile, evenimente turistice, traditii etc)

Suport turistic gratuit Bucovina: rezervarile se fac prin contactarea directa a administratorilor/proprietarilor de structuri turistice selectate calitativ din Bucovina


Ati accesat portalul turistic www.BucovinaCazare.ro - daca informatiile pe care le cititi acum va sunt utile, va rugam sa ne recomandati mai departe, dand LIKE si/sau SHARE. Multumim !

CAZARE BUCOVINA - oferte actualizate permanent = tarife stabilite direct de proprietari - tarife mici, fara comision gen BOOKING (fara comision perceput de la turisti sau proprietari) - CLICK AICI >>

Video
Google Ads
Contact Detalii
 • Telefon

  0723 180286

 • Email

  artalucia@yahoo.com

 • Site

  http://www.primariamoldovita.ro/muzeu_condrea.html

Localizare

Localitatea Moldovița, județul Suceava, Bucovina

Contact Direct

  MESAJ DIRECT >>

  Google Ads
  mood_bad
 • Fără comentarii încă.
 • Afișați o Recenzie

   Follow Me on Instagram

    CAZARE BUCOVINA

    = Cazare Suceava, Cazare Câmpulung Moldovenesc, Cazare Vatra Dornei, Cazare Gura Humorului, Cazare Vama, Cazare Moldovița, Cazare Rădăuți, Cazare Putna, Cazare Sucevița, Cazare Sadova, Cazare Pojorâta, Cazare Rarău, Cazare Mălini, Cazare Cacica =
    Cazare în Bucovina 2023 >>

    Bucovina Cazare ro - favicon 2

    Turiștii țin legătura cu echipa noastră din Bucovina din 2004 - noutăți și oferte speciale direct de la sursă