Realizare site-uri

Servicii profesioniste de webdesign/internet/SEO Suceava

Servicii profesioniste – experienta de peste 12 ani si un portofoliu de peste 1.500 site-uri de prezentare si finalizate pana in acest moment – de realizare/-uri de prezentare si magazine OnLine pentru orice domeniu de activitate: turism pensiuni/hoteluri si restaurante, constructii, contabilitate, agricultura, medicina cabinete, educatie gradinite si scoli, comert, servicii diverse, vanzare produse, magazine, agentii si institutii etc.
Asiguram si urmatoarele servicii pentru site-urile/magazinele finalizate: gazduirea pe internet (cu tarif separat), optimizare Google, intretinere/mentenanta, actualizare periodica (introducere date/texte si foto noi, la cerere), promovare pe internet prin anunturi, alte servicii utile.

Realizare site-uri si magazine OnLine ieftine Suceava - promotii

-uri si magazine OnLine ieftine Suceava – promotii

Avantajele site-urilor de prezentare sau magazinelor OnLine realizate:

  • Nivel profesionist – site-urile/magazinele OnLine sunt atractive si moderne, construite pe platforme wordpress de actualitate (site-uri/magazine OnLine cu panouri de administrare si conturi de client). Site-urile sunt adaptate pentru o accesare optima pe toate dispozitivele: laptop sau desktop, tableta sau smartphone.
  • Interactivitate – site-urile/magazinele OnLine nu sunt statice, ci interactive si dinamice, cu mai multe sectiuni si functii, stimuland atfel interesul vizitatorilor care le acceseaza (aspect important). Toate site-urile/magazinele OnLine contin formulare de contact/mesaje, harta senzitiva Google privind localizarea, contor pentru inregistrarea numarului de accesari, modul Newsletter, butoane social-media (legaturi care paginile de Facebook, Twitter, Youtube etc), galerie foto dinamica, alte module utile.
  • Specializare – toate site-urile/magazinele OnLine sunt adaptate integral domeniului dedicat si target-ului/publicului caruia i se adreseaza (exemplu: un site pentru domeniul constructiilor va arata complet diferit fata de unul din domeniul medical sau educational, avand atat un aspect, precum si functii si sectiuni diferite).
  • Optimizare pentru motoarele de cautare – implementari SEO (search engine optimization) ale site-ului/magazinului OnLine, pentru a fi inclus si gasit in prima pagina de cautare Google.
  • Fotografii cu aparatura DRSL – calitatea fotografiilor incluse in site-uri/magazinele Online este superioara, de nivel profesionist.
  • Tarifele cele mai accesibile si convenabile de pe piata, raportate la calitatea oferita – de la 125 euro pentru un site/magazin OnLine de nivel profesionist standard (nota: tarifele cresc direct proportional cu nivelul de complexitate si cu gradul de documentare/adaugare texte pentru site sau magazin OnLine).
   NOTA: la tariful de realizare propriu-zisa a unui site/magazin OnLine (structura/aspect, tabele, texte, fotografii, pagini, functii si butoane) se adauga, desigur, costurile ulterioare pentru domeniul ales (.ro, .com, .eu etc) si gazduirea pe internet.

Completari: in tarif este inclusa si o deplasare in Suceava sau in tara, pentru realizarea fotografiilor; timpul de realizare a unui site/magazin OnLine, dupa stabilirea unei programari initiale, este de maxim 5-7 zile lucratoare.

Detalii si programari: mobil serviciu 0741 405498

{lang: 'ro'}

Portal turism

Turistii, accesand portalul specializat www.BucovinaCazare.ro - usor de retinut si de accesat, nu se lovesc de sute/mii de oferte, bune sau proaste, puse "la gramada" (unitati clasificate alaturi de neclasificate etc), nestiind ce sa aleaga, ci au la dispozitie - in mod premeditat - mai putine oferte, dar bune ... cele mai bune ! Suportul nostru este GRATUIT pentru turisti - rezervarile se fac prin contactarea directa a administratorilor/proprietarilor de structuri turistice din Bucovina !

Vremea in Suceava

18 octombrie 2017, 12:17
Soare
18°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 48%
Vânt: 3 m/s VSV
UV-Index: 2
Răsarit: 7:38
Apus: 18:22
 

Noutati

BucovinaCazare.ro – aplicatie android pentru telefoane/tablete

Contact

Birou: Suceava/Bucovina, RO
Mobil serviciu: 0741 405498
E-mail: birou@bucovinacazare.ro

Suport instant

Contor vizite portal din 2013

Pinterest Marklet
Craciun Revelion Bucovina >>

Facebook

Twitter

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Oferte turistice Paste Pasti in Bucovina, selectate calitativ, judetul Suceava, Bucovina. Datele de contact complete si tarife mici, fara comision rezervare.

  Pinned: 11 Feb 2016
 • Oferte turistice Paste Pasti in Bucovina, selectate calitativ, judetul Suceava, Bucovina. Datele de contact complete si tarife mici, fara comision rezervare.

  Pinned: 11 Feb 2016
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
 • Craciun si Revelion in Bucovina | Bucovina Cazare pensiuni si hoteluri reprezentative

  Pinned: 14 Sep 2015
Un gand bun pentru Bucovina cu un simplu LIKE sau SHARE in pagina :)
Va multumim !

Turistii tin legatura cu echipa noastra din Bucovina din 2004 - noutati si oferte specialeNewsletter Bucovina

BUCOVINA CAZARE

: oferte pensiuni hoteluri cazare Bucovina, oferte pensiuni hoteluri cazare Suceava, oferte pensiuni hoteluri cazare nordul Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare Gura Humorului, oferte pensiuni hoteluri cazare Campulung Moldovenesc, oferte pensiuni hoteluri cazare Vatra Dornei, oferte pensiuni hoteluri cazare Sucevita, oferte pensiuni hoteluri cazare Putna, oferte pensiuni hoteluri cazare Voronet, oferte pensiuni hoteluri cazare Moldovita, oferte pensiuni hoteluri cazare Manastirea Humorului, oferte pensiuni hoteluri cazare Solca, oferte pensiuni hoteluri cazare Cacica, oferte pensiuni hoteluri cazare Sadova, oferte pensiuni hoteluri cazare Pojorata, oferte pensiuni hoteluri cazare Fundu Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare Moldova, oferte pensiuni hoteluri cazare Prisaca Dornei, oferte pensiuni hoteluri cazare Ciocanesti, oferte pensiuni hoteluri cazare nordul Moldovei, oferte pensiuni hoteluri cazare manastiri Bucovina, oferte pensiuni hoteluri cazare statiuni montane Bucovina ...